duminică, 9 mai 2010

Sfantu' costel!

Eram in birou, nu mai stiu ce cifre  pictam pentru conducere cand amicul meu fost militian, actualmente politist intra agitat si zice: am pus-o!
-Ai pus-o...?
Ce se intamplase, in dreptul filaturii,  a iesit  o Dacie alba dinspre "Cartier"  in care se aflau barbati ,care a tamponat o alta Dacie rosie.
Vinovatul, bineinteles era cel ce nu acordase prioritate, cel cu Dacia alba.
Urmare: cei din Dacia alba, recte vinovatii, au coborat si l-au batut pe cel din Dacia rosie (nevinovati).
E sesizata politia, vine (cine altul decat eroul meu)  si incepe sa interogheze victima: cine cum cand in ce fel si aoleooo chiar asa doi pumni in nas???
Se trezeste la viata statia omului meu: aceeasi masina vinovata de accident si bataia aferenta, intrase sub un camion la bariera Baba-Ana.
Pffff, Pornesc girofaru', alarma si hai(asta deja e povestea lui)
Ajung acolo, Dacia alba cu acelasi numar ca aceea de la filatura, ma uit-urme de tamponare si altele decat cele cu camionul, in masina 2 barbati...asta e!
Intreb soferul: sefu', ai baut ceva?
-Hac! ioooooaaibreee!!
-Hmmda, ia da-te jos te rog.
S-a dat jos si l-am intrebat: de ce ai baut ma?
-Pai daca-i  sfantu' costica?Hac!
Moaama, am vazut rosu in fata ochilor, i-am zburat o stanga urgent si jos cu el.
Celalalt coborase intre timp si se impleticea catre mine, cu coada ochiului urmaream parcursul lui pana cand a ajuns langa mine si zzbang, o dreapta...si asta jos.Bun.
Acum pot sa-i iau usor sa-i duc la politie, cand vad ca se trezeste cel care era in dreapta si ma intreaba: ppai stai bre, in mine de ce dai ca pe mine m-a luat la ocazie acu' 2 minute???!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu